hm...

så vad tror ni de är jag ska göra ikv som är så ''hemligt'' ?

hmmmm.. ?

ac/dc - if you want blood (you got it)

snodde från natta hehe

 


morgonblogg

för en gångs skull har jag inte stressat ihäl mig på morgonen. fan vad skönt HAHA & har t.o.m hunnit ta ego bilder (a) men direkt efter skolan sticker vi som sagt till vmo & köper lite saker hehe & sen blire säkert donken för oss tjockisar. ska hem emellan så hinner blogga innan jag sticker till nicco oxå så vi ses då! keep it real.
im doin'g my own thing my own way ;-)

''det handlar om att bjuda på sig sj''


im so sorry..

de sista jag ville va att såra & förlora dig..
______________________________________________________________

& sorry till er för fucking sämst uppdatering hehe.. ska bättra mig (a) på lördag HEHEHEHE! nä okej ska va seriös nu.. imon ska jag till vmo med elin & nicco snabbt efter skolan & köpa lite behövande saker & sen ska jag göra en sak, fy fan vad najs :D bilder kommer på lördag eller imon på kvällen & sen nanar jag & elin hos nicco så då blir de säkert bilder & videoklipp som vanligt & nu ska jag plugga på om leona lewis för ska redovisa ''min musik'' imon & jag har valt Leona Lewis - Yesterday'' lyssna på den vackra låttexten så fattar ni varför tro mig..


'' jag kan inte fatta att du är borta från mitt liv.. väntar fortfarande på att du ska komma tillbaka.. de kan ta våran framtid, musiken vi aldrig spelade, de kan ta planerna vi hade planerat, de kan ta allt, men hur de än försöker kan de aldrig ta våran gårdag & de vi hade''
berörande, right?


hejjagärtråkig&osocial

min dag, jävligt kortfattat idag.. skola egeska prov, kändes ganska bra faktiskt sen hem till elin & sen kom nicco & då vaxa vi magarna HAHAHAHA & nu kommer 2 videoklipp hehehehehehe... skriver mer sent ikv för nu ska jag träna

HAHAHA.. från igår. tina ville jag skulle slänga med mitt hår i slowmotion(?) & leka sexig & här är fail resultater hehehehe.... & tina? jag älskar dig ska du veta

AHAHAHAHAH vi skäms inte för något märks de.. ?


HAHAAHAH och nu förväntar ni er en förklarning? okej .. elin skrattade åt mig när jag va på dåligt humör & då ska jag straffa henne genom att slå henne på hennes känsliga fötter med borsten som hon hatar & hon är helt omodveten om att jag filmade de HAHAH

im a genius

engelska prov imon så måste verkligen plugga nu, sorry dudes, bättre imon, men iallafall så har jag bestämt mig för att minst göra 3 inlägg per dag & de ska bli lite mer humor i de hela så att ni vet de! nu blev ni allt glada hehe.. men iallafall nu har jag nyss målat naglarna orangea & svarta HAHA & nu ska jag plugga som sagt till mitt hår torkar efter som de blir ENORMT när jag blåser de HAHA.. keep it real.

hej hej hej jag är bara 14 år.. not serius



min underbara vardag!

min dag kortfattat idag, skolan helt okej, ganska soft efter skolan hem till nicco med elin & sen stack elin & va med nicco & eh a.. mysigt ;-) grr.. HAHA a iallafall de va la kul :D & nu kom jag nyss hem, ska bara ladda upp bilder ifrån dagen & sen blire hårdträning i gymmet, sen duschen & sen stud! & nu lite egobilder hehe



<3
keep it real

vet inte varför men låten har alltid tilltalat mig på något sjukt sätt.

:*

häääääj! jag sitter hos nikolina just nu med elin & vi har väldigt roligt HAHAHAHAHAH, ni får inte veta vad vi gör HEHEHEHEHE ;-). vi ska plugga eller a... skriver senare ikväll!
btw idag i matsalen:
nikolina-
aso jag äter bara med gaffel
jag-
jag äter med båda för jag har bordsskick.
nikolina-
huuh?
jag-
jag äääär vääääluppfostrad & haaar booordsskick!!
*tar upp en stor fet fiskbit, för den mot munnen.... splash! rakt ner på min vita tröja & lämnar värsta fettfläcken*
HAHAHAHAHAHAHAHA u had 2 be there! men iallfall så skriver jag mer ikväll, keep it real!

från förra sommarn' jag tror jag har vit bh på mig men jag gissar bara..?


denise aka sengångare


HAHAHAHAHAHA okej.. jag vet att jag typ dissar mig själv just nu, men fan vad jag liknar en sengångare HAHAHAHAHAHAHAHAHA naw :)))

nikolina!

erkänn nikolina ser ut som en cockerspaniel ?!?!?!?!?!? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA hon säger jag ser ut som en sengångare HAHAHAHAHA vilket jag faktiskt är :(((((


lebbigt


lebbigt........................ hmm...............................

you're perfect


you're perfect, don't change a thing ♥


rubrik

allt frös, allt stannade.
trädet stannade i en 30 graders vinkel. jag stod & stirrade på trädet ett tag, tyckte att den log mot mig på något sätt, ett obehaligt leénde, jag granskade de länge & noga men stördes av en snyftning från sabina.
jag trasslade loss hennes byxben, lytfe upp henne i min famn kramade henne länge & hårt medans jag fällde et par tysta tårar på hennes axel, jag satte ner henne, packade ihop alla våra saker, tog ett hårt men ändå mjukt grepp i hennes lilla hand & började gå hem.
sedan dess har vi aldrig mer talat om den dagen, jag har tillochmed slutat tänka på den helt, försen nu.

3 år fram i tiden, nutid:
klockan vart 11 på morgonen, det var en söndag så hela familjen var i kyrkan som vanligt, jag brukde hänga med då & då men just idag stannade jag hemma för jag skulle skriva en roman i svenskan, iochförsig hade jag 2 veckor på mig, men jag ville jobba hårt & länge på den eftersom jag måste hålla i mina A+ betyg. jag satt i soffan med min rosa apple laptop & skrev & skrev, den vart faktiskt riktigt bra, den handlade om en liten flicka som satt i rullstol & vart den vackraste på jorden, jag vart så inne i det jag skrev '' hon kollade upp på honom med sina stora gröna ögon, slängde med sitt långa svarta hår, han böjde sig ner & närmre sig henne, kollade henne djupt in i ögonen, han kysste henne i pannan, sedan kinden, sedan närmade han sig sakta hennes fylliga läppar.. HRRRRMMMMM!!. hördes de precis bredvid mitt öra.
jag slänge laptopen ur knät, ställde mig upp, kollde mig omkring med ivrig blick. mitt hjärta slog hårt uppe i halsen på mig, jag flåsade som en bulldog, ute vart det becksvart även om klockan nu vart halv 12 på eftermiddagen.
''DET HÄR ÄR INTE ROLIGT, FATTAR DU DE ELLER?! DET ÄR FAN INTE ROLIGT!''
jag hör ett ljud, jag kan inte beskrva det med ord, det läg som fötter i lera fast mer ihåligt. jag vänder mig om, jag ser hur en svart gestalt sakta formas bara ett par meter bakom mig.
jag står kvar, stirrar ett tag, sedan tar jag fart, rusar in på toaletten, sätter mig ner på golvet, drar upp mina knän, lutar ansiktet mot knäna, jag hör ett ljud ifrån speglen, kollar sakta & skakande upp de står ''ett liv för ett liv'', mitt hjärta frös, allt frös, jag minns inte hur länge jag satt där, säkert ett par timmar, jag stirrade rakt ut i intet, tills jag hör ett skratt i mitt öra..

TO BE COUTINUED

har fått massa beröm för mina andra historia så bestämde mig för att fortsätta, den är dock inte klar än, men så fort den är klar lägger jag ut hela här

göteborg (:

sen igår, hann typ inte lägga ut igår men här är lite bilder när johanna hade satt uppsättningar på mig (y'

 

hahahah kanske hade varit lite snyggare om
man inte haft så äckligt vid hår botten som
jag har (;


skit snygg profil man har... (y'




typ helt vanlig + att mitt hår är väldigt krusit ;s menmen..
dags att färga håret med !

iaf det va dom jag orkade lägga ut =) byebye / jingle bell rock ;*

köper nya bröst & jag talar ut


är det rätt att man ska behandla någon annurluna för deras yttre förändras? & ta mig inte på fel sätt jag bryr mig inte de minsta om vad någon tycker om min ''nya stil'' kunde faktiskt inte bry mig mindre. men tänk efter lite, jag är ftf samma person jag va innan, men vet ni vad? de är eran fucking förlust för jag är en bra kompis, det är jag faktiskt.
& allt snack om att jag är lesbisk, jag tänker inte ens förneka de. tro vad ni vill & jag tycker absolut inte att de är något fel med de. så vem vet..?
nä men seriöst tänk efter lite va fan & ni som känner er träffade ta gärna åt er :-) keep it real


sommarn' 2010

aso jag längtar så mycke att de gör ont i mig. tänk bara hur bäst de ska bli! ska spendera hela min sommar med nikolina, elin & tina, & så klart min lilla älskling från anderstorp, evelina med andra ord :*. liseberg, gisledagarna, alla tältar kvällar, festerna & kvällarna vi ska grilla vid gläntan, fy fan vag jag är lycklig! längtar så mycke så de är inte sant!


bild från förra gvd dagarna, därjag inte kunde sätta i mitt löshår ordentligt som ni ser HAHA

sandra, bella & jag förra sommaren någongång

filmer jag ska se idag

filmer jag ska se idag eftersom jag är hemma från skolan blir de film & plugg dag detta är filmerna jag laddar med idag:

chekar just nu, så jävla bra & rolig

världens bästa thriller enligt mig

sedan shan the man atci 1 & 2, tröttnar aldrig

hittade denna när jag letade efter dom andra innan, har letat efter den i flera månader nu, så den blir de nog någon gång ikväll då oxå hehe :-)


nya kategorier

nu har jag suttit ett par timmar & lagt till alla 200 inlägg i olika kategorier! oerhört duktigt av mig va? oyes. så ska bara skriva lite om vad de olika kategorierna kommer innehålla

helt random -
detta är den kategorien som kommer andvändas helt klart mest, eftersom jag nog är sveriges största randombloggare, kan skriva om ingenting från ingenstans

humor -
HAHA a ni fattar nog, detta kommer nog vara eran favotit kategori ;)

jingle bell rock/elin -
a, elins bloggar, hon bloggar ju typ en gång om året så de kommer nog va den minst andvända kategorin

minnen -
a, ni fattar nog? hoppas jag :|

min underbara vardag - där jag skriver om vad jag gjort under min vardag, ganska uppenbart

my music - min musik då alltså


things i do when im bored -
saker jag gör när jag känner för de eller helt enkelt inte har något bättre för mig, som innan satt jag & skrev en hel jävla historia från ingenstans som jag fick mycke beröm för hehehe ::


videobloggar -
ska börja videoblogga mer & då hamnar dom här då va!




 


kan de bli bättre?..

..NÄÄÄÄ :D sommarn' 2010 here we come!

hihihi <3


utkast

jag har aldrig varit rädd för någonting. alltid varit tjejen som levt ut livet till max, den populära tjejen i skolan, med mina stora bruna ögon, mitt halvlånga blondahår & vackra leénde kunde jag charma vem som helst. de fanns inte en människa i hela världen som tyckte illa om mig, jag vart alltid snäll & trevlig mot allt & alla..
jag hade aldrig riktigt funderat på döden försen jag nu stirrade den i vitögat & jag va rädd, jag va vettskrämd.

3 år tillbaka i tiden: jag vart nu 12 år, jag hade lovat mina föräldrar att sitta barnvakt åt min 6åriga lillasyster sabina. jag bestämmde mig för att vi skulle göra något riktigt kul! så jag tog med henne ut i skogen på en picnik. jag hittade en fin liten plats där jag bredde uten stor filt, den vart röd & blå randig. jag hällde upp två stora glas med lemonadsaft, två räkmackor & två bullar. efter vårat fika la vi oss ner & kollade på molnen, jag minns att vi försökte lista ut vad dom vart formade som, jag hittade ett pirat skepp & min syster hittade bara moln som såg ut som ''bollar''. efter ett tags vilande ville min syster leka kurragömma, hon började räkna långsamt till 10 eftersom hon ine kunde längre. jag som inte vart speciellt engagerad gick och ställde mig bakom närmasta träd. jag hörde henne klart & tydligt 1, 2, 5, 4, 6, 3, 7.... 10, nu kommer jag, redo eller inte! hon hittade mig direkt & hennes nöjda leénde smittade av sig.
jag sällde mig vid ett träd, begravde mitt ansikte i händerna & räknade högt & tydligt 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10! nu kommer jag, redo eller inte. jag såg henne direkt i under en trädrot, trädet hade antagligen vält efter stormen gudrun. jag fortsatte kolla runt omkring mig & ropade högt ''SABINA?! SABINA?! VART ÄR DU?!'' jag hörde hennes fnitter men fortsatte gå runt & kolla bakom alla träden. nu hörde jag hennes hysteriska bebisskratt & jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv.
skrattet dog hastigt ut, istället hörde jag ett knakandeljud, jag vänder mig om, ser min syters vettskrämda blick, jag kollar upp, ser hur trädet sakta håller på att vält tillbaka över sabina, jag rusar bort, tar tag i hennes armar, drar allt vad jag har, något är fel, hon sitter fast! trädet är nu 2 cm framför mitt ansikte, jag släpper sabina, tar tag i trädet, trycker allt jag har. trädet fortsätter att sakta tryckas närmre & närmre sabina & mig, jag kan inte göra någonting. jag kollar snabbt ner, ser hur min syster kollar på mig med hennes stora glansiga tårfyllda och livrädda ögon. allt blir tyst, precis allt, träder fortsätter att falla mot mig, jag hör min syster viska till mig, även om hon ligger på marken & jag stor med halv böjda knän hörde jag det klart & tydligt ''det är okej, släpp taget, jag älskar dig, säg till mamma & pappa att jag älskar dom, jag vill att ni ska ha ett bra liv, farmor tar hand om mig himlen''.
men jag släpte inte taget, istället skrek jag rakt ut ''TA MIG ISTÄLLET, TAAAA MIIIIIG, FATTAR DU DET ELLER?!''.
allt frös, allt stannade

TO BEE CONTINUED


gammla egobilder

HAHAHAH sitter & kollar på gammla egibilder & skäms HAHAAHHAHA enjoy








daddy's little girl..



dagens random

jag har faktiskt varit på ovanligt bra humör idag med tanke på att jag är sjuk. men iallafall i morse vankade jag & kolla mig i speglen & börjar flabba, för shit vad jag är blek! lovar är bokstavligt kritvit! HAHAH omfg, sommaren snälla kom!


jag kan inte ens skylla på blixten eftersom mina armar är lika vita xd & lägg märke till morgonsvullnaden mina läppar har, kenza style!

so sick of headake

hemma från skolan idag för mitt huvve dunkar som en slagpåse & mår illa av mat, vilket är jävligt ovanligt för mig så nog bäst att va hemma idag & kanske imon oxå! men nu ska jag kolla på white chiks, skriver om ett par timmar igen eftersom alla nog är i skolan nu så är det onödigt att uppdatera, white chicks time nu som sagt!

naaaaw. söt bild från förra sommarn'

Pato Pooh ft. Ricky - Fairytale
älskar låten nicco visa den för mig, så jävla klockren!

10. intressant fakta

härmar paow.

min käft är min fiende.. jag tänker mig aldrig för vem & vad jag säger något till, om jag tycker någons smink ser förjävligt ut säger jag det rakt ut & sen måste jag stå för konflikterna bara för att jag inte kunde hålla käft

mitt så kallande självförtroende.. har aldrig haft kommer aldrig ha, undviker alltid att kolla mig nära i en spegel eller en spegel där man ser hela kroppen

svårt för att säga nej.. har alltid haft svårt för att säga nej helt seriöst. vilket ofta får mig att göra saker jag ångrar & sätter mig ofta i situationer jag hatar.

utseénde fixerad.. & då menar jag på mig sj, får dåligt samvete om jag inte fixar håret någondag eller inte sminkar mig ''fullt ut''. men inte på andra, då är jag faktiskt inte ytlig alls

jag kan inte hantera pengar.. spenderar ALLTID mina pengar på sånt jag inte andväner & onödig skit. & som här om dagen tappade jag en fucking 500lapp & hur onödigt är inte de på en skala?

koncentrations svårigheter.. gah. de är nog den värsta ''egenskapen'' jag har. kan aldrig sitta & koncentrera mig på en sak, aldrig. vilket gör att jag har otroligt svårt för att plugga

min trötthet & låga blodtryck.. kanske inte precis någon egenskap men ändå. somnar jävligt ofta på lektioner & vid fel tillfällen när jag kollar på något jag vill se, vilket leder till att mina linser fastnar & de gör sjukt ont haha

mitt behov av förändring.. har alltid behov av förändring mest på mig sj, ny hårfärg, annurlunda sminkning, ny klädstil & massa sånt & annars måste jag alltid ändra saker i mitt rum


min bra hörsel..
haha jag lovar har nog europas bästa hörsel, vilket leder ofta till att jag hör saker jag inte vill eller borde höra vilket gör att jag kan gå runt & bära på någon random persons hemlighet & vet ofta vad jag ska få i pressent haha

härmapa.. om jag ser någon göra något farligt eller rent ut bara idiotiskt eller pinsamt MÅSTE jag bara oxå testa de, typ tvångstankar? haha


äkta vän.. kan man säga så om sig sj? ja de kan man, jag kan säga att jag oftast är en jävligt bra kompis, håller alltid hemligheter, lyssnar alltid om någon vill prata, om jag sårar någon gör jag de aldrig medvetet eller med flit, aldrig. som sagt, håller alltid hemligheter, därför vet jag så jävla mycke om allt & alla

väl uppfostrad..
jag har stor respekt för mina föräldrar & alla andra som är värda att respekteras & jag är bara artig av mig, ler alltid & hälsar, frågar hur folk mår & sånt, min mamma har uppfotrat mig väldigt väl!

oblyg.. inte rädd för att skämta & skratta med folk jag knappt säger & tar gärna ''första steget'' till vänskap & till sånt som kan leda till mer än vänskap

min humor.. kan alltid få folk att skratta & om dom inte skrattar med mig skrattar dom åt mig, eller rättare sagt åt mitt skratt, så på något sätt går de alltid ;-). & jag har bara allmänt bra humor oxå hehe

ingen hycklare.. om jag verklgen vill något gör jag in för de helhjärtat & slutar inte försen jag vet att jag bokstavligt gjort allt. detta är en ny sak för mig, innan va jag en liten hycklare

min nya syn på livet.. min nya syn på livet är en väldrig effektiv egenskap: ta allt med en nypa salt!

oegoistisk.. jag är aldrig egoistisk av mig, sätter oftast andras lycka före min egen, vilket ibland inte är så kul, men oftast är de en bra sak för de leder till ''gentjänster''

hygien.. luktar aldrig svett, duschar varje dag, jag är bara allmänt fräsch av mig, har i stortsätt alltid nytvättat hår & alltid rena kläder på mig, vad jag sj är medveten om iallfall, haha

judgement.. dömmer aldrig en människa innan jag lärt känna den, ger alltid alla en ärlig chans oavsett rykte eller utseénde, om jag ska hata någon hatar jag den för den personen den är & inte den personen jag tror den är

jag är mig sj.. jag är alltid mig sj! bryr mig inte om folk tycker att jag är uppmäsksams kåt & sådant. har min egenstil vilket folk har gjort tydligt för mig att dom tycker är fult men so what? den är naturlig för mig & jag älskar den sjukt mycke! & jag försöker aldrig vara någon annan är mig sj, om folk inte gillar de är de deras problem & inte mitt!




music

kommit på en sak, jag har världens cpigaste musik smak.. kan lyssna på hård metall, pop, hip hop, soul, fjortis musk, dj boonie & a vad som helst haha, men ändå så älskar jag allt jag lyssnar på :*


dj boonie - daddys little girl

the devil wears prada - i hate buffering

leona lewis - yesterday

sara love ft. milano - glamour bitch

frankee - fuck you right back

ne-yo - because of you

eminem - beautiful

okej nu har jag valt ut min favorit låt från varje musikstil, jag vet att min musik smak är så jävla sjukt bra, så enjoy!


ombeställda :*

dom va skit snygga & passar & så men vill ha dom lite större ändå så nu är dom ombeställda :)

my ass is gone.. ne juste jag har aldrig haft något hehe ::

& ska börja med ''dagens random''

dagens random: att jag tror att jag är sjuk, mår skit illa & mat äcklar mig & då är de något som är jävligt fel!

& slänger in en dagens låt oxå hehe:

gammal i know, men ändå så jävla vacker & instämmande


3 km långt inlägg

nu kommer de ett sånt dära långt & härligt inlägg som nikolina bara älskar! hehe
vi börjar med fredagen, sigges va skit roligt förutom pain i mina fötter som in i helvete! har bara några egobilder innan på mig sj hehe (a)

lägg märke till dom skyhöga klackarna

de va fredagen de!

lördagen: jag & nicco skulle ta bussen vid 8 så jag ställde min klocka på 5 eftersom jag alltid znoozar (?) flera timmar innan jag drar mig ur sängen. men bussen sket sig niccos föräldrar va gulliga & körde oss ist! vi kom iväg vid 11, gick runt & käkade på donken (LLL) & köpte inte så mkycke faktiskt, mest onödig skit :) så nu lägger jag ut bilder på de & lite annat


försök själva att posa 8 på morronen!

HAHAHAHAHHAHHAHAHAH jag är fullt medveten om att jag ser ut som ett missfoster när jag sover :) men vem fan bryr sig

<3

onödig fast ändå nödvändig skit



that's it. & sen hem till nicco, fixa till sig, videoblogg!



ser ut som ett retard som bara finns där. & sen ut med massa folk :)
& sen hem till nicco, sov där & kolla film & så, mysigt :) <3

söndagen; vakna hos nicco & stack till pappa vid 2, plugga & äta, umgås med mina syskon & lite sånt & nu ska jag snart ner i gymmet, sen duschen & sen plugga, this was my wonderful weekend :*

osminkad, härligt


& om ni undrar varför dom ''sover'' är de för jag sa ''posa'' & på något jävla vänster fick dom de till sova, blondiner :) keep it real


onödigt

okej sitter hos pappa nu kom nyss hem från nikolina :) & nu drar jag mig som fan för att plugga -.- vilket jag egentligen akut behöver men hinner med att köra lite tråkigt & random ''viste ni att?''

viste ni att.. jag har missbildat snea långfingrar

viste ni att.. jag borstar minst mitt hår vart 15onde minut

viste ni att.. den första sidan jag går till när jag startar datan är nikolinas blogg

viste ni att.. jag hatar att kyssa folk som nyss rökt

viste ni att.. till frukost idag åt jag knäckebröd & en halv chipspåse vilket jag har stor ångest över just nu

viste ni att.. jag älskar gvd på något sjukt jävla sätt

viste ni att.. om jag fick skulle jag vilja ta hål i ögonbrynet, tungan, under & över i läppen, metallface!

viste ni att.. jag tycker de är sexigt med emos, ska bli en blandning på emo & shemale efter sommarn'

& de här va tråkigt & ett onödigt inlägg, nog hem till mamma nu, träna & sen duscha & sen plugga & sen blogga haha keep it real


okejokej

okejokej så här är de, har varit upptagen i helgen & fett osocial mot mina läsare i helgen. men när jag kommer hem till mamma någongång ikväll kommer alla bilder från hela helgen & så. just nu ligger jag i niccos säng medans hon sminkar sig & jag ska snart hem & plugga & massa så ni kan läsa min blogg runt 9 - 10 ikväll igen. bra helg iallafall som fan :D:D:D & nu ska jag packa ihop mina saker, keep it real

sommarn' 2010 kommer bli så jävla bäst!!!

niccos crib

shaaaaaaaaaaaaaa! sitter hos nikolina nu klockan 8 & 9 på morronen kollade nyss klart på ''dead silence'' så jävla äcklig så de inte är sant. & vi ska strax till a6 med niccos mamma & shoppa, yey us! okej sigges igår? vad ska man säga, de va faktiskt skit roligt tack vare tjejerna & lite annat folk, men mina fötter shit.. har aldrig haft så ont i hela mitt liv, bokstavligt, fy fan för klackar, varför kunde inte bara gud gjort mig ett par cm längre? aja men iallafall tur att man är tomboy så man slipper såna jävla skor :) & mina byxor kom igår men givetvis skulle dom vara för korta s måste beställa nya, men nu ska vi snart dra :))) keep it real


naw vad vi är fina :)

sigges!

hej bloggen nu är de sigges som gäller, tagga naomis place nu & fixa mig med jessi & elin sen sigges & bilder kommer imon på kvällen eller något eftersom jag & nicco sticker till a6 på moronen, keep it real

_______________________________________________________________

hjärtat säger ja & huvvet nej ? dagens ilansproblem, hmm..

pepp för ikväll!

heeeeeej :D jävligt pepp för ikväll :) snart ska jag in i duschen och sen t naomi lite senare då ^^
skolan idag va faktiskt ganska kul , va ju som vanliga skoldagar då men.. anyway , sigges kommer bli the best (y
va social jag känner mig xd .. mitt internet dör la snart så ska dra in i duschen nu ,
ses (: jingle bell rock ;* / elin


morgon stress, as usual,

okeoj min dag idag! skola först sen ska jag, elin & jessica fixa oss hos naomi till sigges, fy fan avd kul de ska bli :D sta tillomed ha högklackat på mig ._. & tänk er min? denise nielsen i högklackat, haha shit de kan inte sluta bra? min första gång faktikst. ser ut som jag vet inte vad när jag går ^^ & sen efter ska nicco sova hos mig & sen på lördag sticker vi till a6 & på söndag kanske jag ska va med ***** :) & massa plugg emellan oxå, nu måste jag borsta tänderna, keep it real!

when u got big dreams don't lisen too what nobody say' & don't let nobody turn u away (L)


bara våran humor :))

allmänt onormalt HAHA :)


strange things & noises we can make HAHAHAHAH!


ett långt jävla inlägg, oki?

okej fett dålig uppdatering idag eftersom jag varit upptagen. min dag kortfattat idag alltså!
skola först, dans alltså jag vill bara säga en sak, när man dansade med någon som faktiskt kunde dansa bugg va de riktigt jävla kul haha! & sen lektioner & skit hehe, sen va de slut så då joinade jag & elin niccos klan på slöjden bilder från de kommer under :) sen konfa skit :( & sen hem till nicco igen, kolla film, tjocka oss som fan & spela in klipp som kommer under AHHA tro mig de är bara våran humor men whatever! stack hem ifrån nicco 9 & vi kolla på någon jävla äcklig film helt seriöst scary shit ;S men skit bra! ska kolla klart imon natt hehe :) & de va alltså en bra dag för mig :)) nu ska jag träna, sen duscken & sen sängen! keep it real.




naw vi är för söta :* haha

naw jag & lilla andré som faktiskt är längre än mig -.- HAHA ser ut som han typ lider, stackarn'
videoklippen kommer snart & jag får ofta frågor om hur jag orkar träna så sent? sanningen är att de gör jag  inte, typ tvångstankar om att jag kommer bli värsta fettot om jag inte gör & får sån fet ångest så jag knappt inte kan sova heller om jag hoppar över någon dag ._.


cover's (L)

några av mina favvo cover's på några av mina favvo låtar :)

& lilla justin me :) & denna videon så jag faktiskt för 2 år sen (y) naw så liten


korten på bordet

okejokej bloggen korten på bordet. kom på en rolig sak att skriva om mig sj som jag inte kände er & ni inte viste vem jag va, bara en liten crazy idé :)))
hej jag heter denise & jag är 15 år. jag har långt ljusbrunt hår, stora bruna ögon, fylliga läppar, bebis kinder. jag är ganska vältränad fast ändå mullig & kort. jag klär mig gärna i stora kläder, oftast killkläder eftersom jag aldrig varit speciellt kvinnlig av mig. jag skrattar alltid. jag menar de oftast. när jag har problem eller mår dåligt (vilket jag inte gör nu!) visar jag de aldrig på utsidan. mina närmasta vänner heter elin pettersson www.deniseochelin.blogg.se , tina danqi www.argjentinadaci.blogg.se , evelina sellén www.evelinasellen.blogg.se & nikolina curko www.nikolinacurko.blogg.se. min fritid spenderar jag på plugg, mina vänner, volleyboll & fester. jag hörs nog ganska mycke p.g.a mitt skratt men är inte uppmärksams kåt. jag har varit kär 2 gånger i hela mitt liv & jag blir de nästan aldrig, vilket är en bra sak.
jag är nog rätt ''vanlig'' smälter gärna in. inte geni i skolan men inte iv barn heller.
okej jag är ingn ängel, om jag inte gillar någon är jag inte rädd för att visa de haha eller om jag stör mig på någon kan jag säga de till den, men wattafukk om folk skämmer ut sig måste man la vara så gullig att säga de right? hehe. nä men nu ska jag ner i duschen & sen sätta mig & plugga ett par timmar, lovley! keep it real


om 2 dagar är domma älsklingarna mina!!!!!! naw vad sött av mig hihi


opps

opps jag somna från 4 till halv 7 & elin kommer om ett par minuter så nu har jag bråttom (?) som vanligt HAHA *intressant* roligare uppdatering ikv :*


sheer up emo kid

okejokej bloggen, jag är på ganska bra humör nu faktiskt men fryser ;S vet inte vrf har gjort hela dagen. & btw idag va första dagen jag gått i kill kläder i skolan & jag säger bara en sak FY FAN VAD SKÖNT! aso jag menar inte typ för att jag hade mysbyxor, men de käns bara så jävla rätt på något sätt att göra de, jag älska verkligen de! & på fredag hämtar jag mina byxor :D:D:D fan vad najs aso!  & på lördag sticker jag & nicco till a6 & köper bara kill kläder :: & skor kankse, käns lite onödigt att köpa såna stora feta killskor när de snart är sommar & så. men nu ska jag faktiskt sova lite & sen träna & sen plugga, så skriver roligare senare :))) keep it real.

______________________________________________________

if i could do it all over i would say all the words that i left in my heart unspoken..


fick tipset om denna låten av nicco :)) & den funkar faktiskt, den får mig att må så mycke bättre, fan vilken grymm text, woord till sofijah!


uppdate

jag mår ftf illa, jag känner verkligen av känslan av paniken när man förlorar någon man verkligen inte vill förlora.

...


btw

btw, uppdate, jag har kommit på att man ser fet & biffig ut i kill kläder, men aja, då får la jag vara fet & biffig då för jag älskar de ftf :)))

;(

den där känslan av glädje försvann nyss, den har gått över till illamåeénde & närvös, när en nära vän till mig är ledsen känns de i hela kroppen på mig, mår sjukt illa.. fanfanfan..
men nu ska jag inte va emo för vill inte förlora läsare. har brist på fantasi när jag är mår illa, önskar de fanns något jag kunde göra för att fixa saker & ting.. men nu säger bara att jag haft oliver & gänget låten i huvvet hela dagen så here u go, bättre & roligare uppdatering imon.


just nu HAHA







iloveu
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

fool

you fool, u don't know what u just loost. you'r probly home right now, cryin' well guess what? your misstake your lost.

________________________________________________________________
 
okej lite tjurig, märks de? nää de är jag inte alls, bara lite smått iriterad :))) elin & nicco sitter i min säng nu & vi kollar på ''white chicks'' & sen ska vi spela in någon random video som troligen kommer på bloggen (((: keep it real

 


user - omg

kom ihåg en sak nu när vi alla börjar lyssna på denna. denise nielsen va först :)))) iaf med att skriva om den & lägga ut den, skit bra!


tandborsten i käften

chacha, ska faktiskt börja morgonblogga så ofta jag hinner vilket jag egentligen inte gör idag emn  so what? men iaf så ska jag klä mig skit kvinnligt idag HAHA bara för de är min sista ''normala'' vecka. okej ingen vecka är normal för mig men ni fattar. känner mig grymmt obehaglig när jag har de xd & efter skolan stciker jag & köper lite tshirtar på menavdelningen :: & sen kanske elin? & massa plugg -.- & nu ska jag möta jingle bell rock & gösta, keep it real :)



naw. innan jag klippe av mitt hår. damn vilken jävla arm xd


viste ni att .. ?

viste ni att..

*egentligen är jag otroligt smart, helt seriöst, jag är otroligt smart om jag bara vill de

* jag vet ALLT om ALLA tro mig, alla berättar ALLT för mig eftersom jag aldrig säger till någon & jag har väldigt fina vänner som litar på mig, vilket dom gör rätt i :)

*jag har magrutor? jag säger inte att jag har eropas smalaste mage man jag har magrutor helt seriöst, upp till bevis för er som inte tror mig ;)

*jag bryr mig aldrig vad folk tycker & tänker om mig för tro mig jag vet precis hur snacket går om mig, de är patetiskt som fan (((:

*jag har ganska bra temprament, om någon sviker elr sårar mig blir jag inte förbannad & slår på saker & skriker utan jag sätter mig i min säng, kramar en kudde hårt & blundar istället, naw lät helt gulligt

*jag är vig, men absolut inte smidig

*jag är skit duktig på att skriva dikter, vilket jag kommer få MINST vg+ i nu i svenskan eftersom vi jobbar med de just nu

*jag har aldrig haft ett långt seriöst förhållande & är inte intresserad av de heller för den delen

*jag har skit svårt för att bli kär men när jag väl blir de är jag verkligen kär

* om jag vore bisexuell skulle mina första val vara kenza & megan fox HAHA


naw, en nyvaken & osminkad liten denise

if i were a boy


beyonce ft. r.kelly - if i were a boy

okej 4 inlägg irad & jag vet att ni gillar de, ville bara lägga ut ''dagens låt'' den är skit bra & berör mig verkligen & lyssna lite för de är inte den vanliga versionen.. denna är bättre tro mig


alla förändras?

okej att tiden förändrar alla, men mitt utseénde tar nog alla pris


*klicka för större* 2 år sen, va jag helt normal, men ful.

1 år sen, fjortis äckel.

nu & lite tillbaka i tiden, typ helt vanlig?

nu, eller a, snart så fort jag shoppat

 
om ett år?


my day 2day

okejokej, '''intressant'' fakta om min lilla dag idag! skolan, helt okej faktiskt. sen efter stack jag, elin & nicco till teamsportia & testade kläder till min & niccos nya stil som ni vet, sexigt! efter stack jag & nicco satte oss & snacka & chilla på dalen sen kom vi på att vi va sugna på pizza så vi stack & åt de, fy fan vad mätt jag blev säger jag bara ._. shit aso, sen 2 minuter & BOKSTAVLIGT 2 minuter senare sprang jag på volleybollen snacka om håll eller vad? sen stack vi hem & OMFG HAHAHAHAHAHAHA ''fuck u flintstone'' jag trodde seriöst att jag skulle fucking dö HAHAHAHHAHAAHA!!! bara nicco & elin som fattar :))))) & nu ska jag duscha & sen plugga röva av maj, så keep it real.

shemale/tomboy

kalla de vad ni fucking vill, för jag ÄLSKAR DE! helt seriöst de har alltid funnits en killtjej i mig bara att jag aldrig vågat visa de, men guess what, i don't care what anybody says! byxorna är ju beställda, imon ska jag köpa tröjan men dock ska jag fundera på kepsen lite till



naw vilka ''shemales'' vi är :D men.. vi har bröst som visar att vi är kvinnor HAHA

kommer aldrig få men skulle gärna perca ögonbrynet oxå, fett sexigt & ja människor jag är seriös? de är så jävla snyggt så de är sjukt i mina ögon.


naw vad gulligt att ni gjort en låt till mig ;*

snabbt!

snabbt råk inlägg, okej nu sitter jag hos nicco & vi ska käka pizza & sen ska jag träna & vi va nyss på team sportia & testade shemale style, & bilder kommer när jag kommer hem, pusshej ;*

mornin' sunshine

häääärligt att vakna med solen som lyser i facet på en. så sjukt jävla härligt. men okej, kort inlägg! vad händer idag? nä inte så mycke, först skolan, sen ska jag ner & kolla klänning till sigges med brudarna & sen hem, ÄTA & plugga, senare volleyboll träning, så med andra ord en bra dag :-) & nu ska jag platta mitt hår, så seyah!

härlig bild, man ser rakt in i min lilla näsa


in my wish box (L)

saker jag gäärna beställer om mina byxor passar & jag trivs i de :* älska denna sidan!



ska nog beställa lite sj & resten önska mig i konfa pressent, fy fan vad snyggt :D

ta fram klippet lite, till ca 00:25 gillar bara denna versionen av låten eftersom den andra äcklar mig otroligt mkt.


seg dag -.-

sha , idag har den segaste dagen på länge varit , bara data och tv , det sög verkligen , men nu kollar jag på 17 again där nere (: den är skit bra , tänkte lägga ut bilder på mina kläder jag köpte i börås igår men nu är det så att jag har ingen kamera att ta bilder med , och inget att lägga ut , vet att detta är så himla ointressant men kommer inte på ett skit , vill bara sova -.- ah ehm.. finns inte ett skit att säga faktiskt , men när jag har fixat min kameraigen lägger jag säkert ut mer , aja herrå / jingle bell rock


 bara för att jag är tjock och lyssnar på glass låtar ;$

naaaaaw

naaaaaaw, våran statistik stiger & stiger! tyvärr funkar inte prent screen på min data jävel & elin har råkat radera paint HAHA så jävla sämst är hon :* & ville bara säga en sak, jag tror jag är den som har bäst liv i sverige, helt seriöst tror faktiskt de ;S jag har verkligen allt någon kan be om, fy fan jag är underbart bäst, jag lovar jag verkligen de, jag kanske inte är perfect men fela är mänskligt & jag lär mig av mina misstag, what doesn't kill u meakes u stronger right?
& jag funderar på att göra blonda slingor & om de inte passa kanske färga de mörkmörkmörk brun, typ svart ? hmm... dagens bekymmer..

vi gillar anagina syns de? HAHA <3


*intressant*

låten får mina ögon att läcka.

inte för att detta är speciellt intressant så kommer jag gå i mykläder hela veckan eftersom jag inte vill ha tjejbyxor längre xd mina byxor måste komma NU & ska shoppa upp alla mina pengar på min nya tomboy style ;*


*änu mer intressant* på 2 veckor har jag gått upp 3,5 kilo ._. funderar helt seriöst på att gå upp lite till för att få mina kinder så jätte runda :D antingen ner eller upp för nu är de kattastrof skojar inte ser ut som jag vet inte vad ;o


this time its 4 real

jag har insett en sak, alla är vi tonåringar, alla har sina problem, men tonåren är dom bästa åren i sitt liv right? den tiden är för jävla kort för att spendera på att tänka på en kille när de finns tusen, den är fort kort för att grubbla på de ''vänner'' man förlorat under sin gång, fokusera på att behålla dom äkta du har kvar istället. om folk vill viska elaka saker eller stirra dumt när man går förbi, låt dom! de är bara pinsamt för dom att dom vill slösa sin tid på de! håll huvudet högt, ha alltid ett leende på läpparna. & tro mig jag har många problem, men jag har lärt mig att grubbla på dom när jsag är ensam eller inte alls, de är inte värt tiden! kärlekar kommer & går, vänner kommer & går, de äkta består! jag har inte bra självförtroende, men jag har lärt mig att acceptera att jag är hon den korta, mulliga tjejen med dom runda kinderna, thats me lixom! det är min stil & de kan ingen ta ifrån mig! jag vill att folk ska komma ihåg mig som den glada runda tjejen som alltid skämtade & inte ''hon den där som aldrig sa något'' jag har min egna klädstil, jag gillar att variera, ibland vill jag sminka mig lite extra eller bara göra ''de där lilla'' & om jag blir kallad fjortis då, fine! call me a fjortis 'cause i son't really giva a fuck!

suttit & tänk lite igen, satt & tänkte på hur jag ska få mitt humör & glada syn på livet att hålla i så länge som möjligt för de här är verkligen underbart jag tänkte ''man kan inte styra sin känslor'' för ofta är de kärleken som fuckar allt men så tänkte jag till, om man inte låter de gå så långt så att man blir kär kan man ju inte bli kär? de är faktiskt sant & sen får ni tycka vad ni vill om de. så fort känslor börjas koppla in & man te.x ler när man har personens namn, då är de dax att avbryta enligt mig, de är inte värt smärtan efteråt om ni är olyckligt kära, sitt inte hemma, gå ut med kompisar, ha roligt! jag tror aldrig jag mått så här bra innan, mitt liv är super! idag ska jag va hemma sj med syster & vi ska bara chilla & kolla film & lite så, så till er alla vill jag bara säga, va starka! allt kommer bli bra även om de inte känns så för stunden, kolla på mig, jag är stakare än någonsin! jag är självständig & stark!


denna gången menar jag det faktiskt & denna underbara känslan är här för att stanna!


elin, tina, nikolina, evelina, familjen & släkten är allt jag behöver för att vara lycklig & stark :*
& sen älskar jag  ju så klart alla mina övriga vänner!


naw kolla mig 06. med mitt blonda hår & solbrända hy, fast dom läskiga gröna ögonen ._. & dom söta runda kinderna jag har kvar idag hihi :*


beställda


beställda :*, nästa köp blir vit NY keps eller DG keps 

tyck vad ni vill men de är typ sån här stil jag vill ha

______________________________________________________________________

yeah i did some things but thats the old me


HAHAAHHAHHAHHHA

jag & nicco igårförrgår på expert, kolla 00:30 & kolla niccos skratt HAHHAHAHAH tror jag dör! :D så söt ;* så hör man elin & tina flabba åt något i bakrunden oxå haha :*

jag ser fucking retard ut i bakrunden haha

please don't waist my time

jag tog dig på allvar & för mig va de inte alls bara en lek.

im 2 young te setlle & u should have known better!
baby im a eenie meenie minei moo lover ;-)(?)

nu:städa mitt rum
efter:plugga & chilla
senare:gymmet
later:duschen


besluts ångest!

nice byxor denise tänker beställa (y'

ska sova på saken!

ingen idé att be er kommentera för de gör ni ju inte iallafall -.- men skriv gärna på msn elr ngt om de inte är för ansträngande för er :)))


me love

jag ska byta stil! fy fan vad snyggt de är med tjejer som är tomboys. jag ska sluta med mitt fucking löshår eller som nicco säger hästhår haha & halvera min sminkning, men jag ska ha tjejkläde bara att jag ska ha killbyxor, sjukt snyggt, ska beställa de i veckan nicco ska visa några bra sidor & sen är dom mina!


något i denna stilen, fast med rosa där bak, fan vad snyggt! & vet ni en sak? har jag något i ögat.....? NÄÄÄÄÄ så mkt bryr jag mig vad ni tycker :))))))

& tina ska bli brunett, fy fan vad najs :D

sjukt fint hår har denna flikka :) längst till vänster

.....

your fucking dead 2 me!

du är så jävla patetisk.

& nejnej folket jag & nicco bråkar inte igen, dock menar vi samma idiot jao


about igår!

okej nu ska jag dra hela historien & fan för er som inte läser för lägger ner min själ i detta! så here we go!
skola först sen gick jag hem, åkte & köpta lite godis & hem till elin, sen hem till nicco med elin & sen möta tina i samhället, där mötte vi haris & emir & så stack elin & tina hem till tina medans jag & nicco stannade på johanorre en stund med haris & emir. sen när vi va på väg hem till elin mötte vi ida, lina & ebba snacka med dom en stund & sen fortsatte våran långa färd! *jag vet vad ni tänker, fan vad intressant*
men sen kom vi till elin & åt grillad korv & grillade marshmellows (?) vilket inte gick speciellt bra.
elin & tina fixade allt i tältet medans jag & nicco gick & snackade ut om precis allt i 2 & en halv timme sedan gick vi in i tältet & upptäckte att elin & tina va halvdöda så vi stack ut ett par timmar till & snackade om allt & inget sen kom vi hem, & däckade ganska snabbt faktiskt haha! kallt som fan vare. & tog inte alls många bilder, ska ladda upp alla typ 10 klipp vi gjorde! dom kommer om ett par minuter efter detta inlägget, men nu enjoy!

naw!

fetto till max!


knullruffs


naw



med er är jag som starkast, jag älskar er otroligt mycke <3


stress inlägg

har sjukt bråttom nu, som vanligt. ska till elin & sen till nicco & sen vänta på tina HAHA, fy fan avd pepp jag är för ikv :D vi ska grilla korv & marshmellows har jag bestämmt (a) kanske bloggar hos elin ikv annars kommer bilder & videoklipp imorgon efter borås med elin, ska shoppa skor & klänning till sigges, så är typ upptagen hela dagen idag & imon för de är nordic imon oxå, de är jag inte speciellt pepp till men har ju redan köpt biljett så why not lixom & nu stciker jag, later dudes! keep it real/ denise


nawh
& jag ville bara säga en sak! mitt liv är perfect jag har precis allt jag behöver för att vara lycklig
& lev med att jag stavar fel

(L)

igår vid den här tiden kollade jag på mig sj i speglen & tänkte, vem fan är du & fällde en tår.
idag kollade jag mig i speglen & sa högt ut ''you lucky son off a bitch'' & fällde en glädje tår.

2 night's gonna be a good night!


hiss & diss!

tänkte hissa & dissa lite i pausen till vampyre diaries

DENISE DISSAR

1. träningsvärk, gaaah & att dom har 10000000000 trappor i skolan, häärligt!

2. folk som lägger sig i, helt seriöst minde your own buisniess, lev erat eget liv & va inte kontrollfreak över andras?

3. prov. seriöst, okej de kan va för att på sista tiden har jag inte precis varit på plugghumör, har haft så jävla mkt att tänka på, & idag har jag varit för glad för att koncentrera mig HAHA, så typ diss till mig sj ?

DENISE HISSAR

1. att jag & nikolina när vänner igen, de är min hiss nr1!!!!!!<3

2. att imon ska jag, elin, tina & nicco sova i tält första gången detta året HAHA kallt? nä men fy fan vad kul vi ska ha flickor!!! :D
 
3. den där känslan när man  är ny kär den är så jävla underbar så de är inte sant


har inte så mycke mer haha, & nu börjar de igen så, kanske skriver senare, love u guys :*


random bild från slutet av förra året


maby there is a good after all

tänk er att ni ligger under en stor fet klippa, en klippa som väger 3 tonn, den trycker precis på allt, speciellt hjärtat. när ni ser personens ledsna blick trycker den  till ytterligare. en milimeter till & ni bryter ihop, en milimeter. för varje dag så trycker den mer & mer. de går att skratta men de finns ingen glädje, men kan le för att slippa alla frågor. man planerar sitt liv efter detta, man planerar att ligga kvar på botten. & de värsta utav allt, de är ni sjävla som satt er i den sitsen. man är tom, man är helt jävla tom.
tänk er sedan att de kommer en ängel från åvan & lyfter bort hela klippan & för första gången på länge kan man skratta och verkligen mena de, men kan le för att man själv vill de & inte för att slippa frågor, man känner glädje, kärlek, alltihopa! jag kommer aldrig glömma denna dagen, aldrig, då de omöjliga hände. de är sant att äkta vänskap aldrig tar slut, de fick jag  bevis på idag



vi ser retards ut, men vem fan bryr sig, jag är så jävla lycklig <3
maby there is a good after all

dreams really do come true


dreams really do come true!
jag ska aldrig såra dig igen, aldrig, jag vill aldrig förlora dig igen
nikolina curko jag älskar dej!
& ja tina & elin oxå på bilden ;*
nu ska jag träna, seyah!

lovley

fy fan vad härligt! idag vaknade jag av att solen sken in! niiiccceeee som fan. men har lite bråttom som vanligt för ska alltid ligga & dra mig för länge. så idag skola sen, skolvolleyboll träning mot hockeykillarna, förbered er på att bli krossade hihi!

what? im not retarded


HAHA

^^,

har inget att skriva så skriver lite om mina känslor & ''mr.X'' HAHA ne skoja, men om ******* & om du ser detta så ring mig för måste snacka med dig ;*
& när jag inte svarar när ni frågar vem så ska jag svara helt ärligt vrf.
därför jag & denna personen är bra kompisar & vi vill inte att alla ska veta innan de blivit seriöst, vilket vi inte än vet om vi vill därför behöver ni inte fråga, jag berättar sj när jag & ******* bestämmer att vi är ''redo'' & kan tycka att de är omoget eller vad som helst för vi bryr oss faktiskt inte så mkt, vi har varann & de är de som räknas :*
who would ever know that we would ever be more then friends ?

haha som jag ser ut när jag kysser någon, pinsamt ju xd

när jag ser dig le känns allt så lätt alla bekymmer släpper för en kort stund, när du håller om mig känner jag mig så trygg fast ändå så rädd, rädd för att bli kär, rädd för att förlora dig, rädd för att bli sårad..

if this is wrong why does it feel so damn right?


memories

kan de va så att de bästa minnerna i mitt liv redan är skapta?
kärlek som blir till hat
glädje som blir till sorg
vänner som blir till minnen


hela sommaren 09

när de alltid va ''vi'' & naomi men hon vill aldrig va med på bilder så

kanske inte ser ut som ett minne ? men ni som va där vet ju hur de va denna dagen, glömmer den aldrig..

haha elin fattar

konfalägret 09

hatar låten otroligt mkt


im calling out

chacha bloggen! har sjukt bråttom just nu för ska ner & jobba & sen volleyboll, så kanske inte så aktivt idag men ska blogga mkt ikv så ni vet! men nu måste jag sticka så jag inte kmr försent! keep it real / denise
____________________________________________________________

ge alltid en person en andra chans, men aldrig en tredje


bilden är tagen från taket på hotellet vi bodde på i egypten

morgon pepp

a rubriken stämmer ju då inte in på mig, för just nu är jag  inte pepp till något.. men detta är låtar som nästan alltid får mig pepp & piggare på morgonen!


LMFAO - la la la


will.i.am - i got it from my mama


snodde från elin så vet inte riktigt vad den heter, solo tro jag xd


hissar

har lite långtråkigt så varför inte hissa? tänkte hissa & dissa men kommer inte på något att dissa haha så kör bara hissar, härligt att man får vara lite positiv!

1. att jag & elin ska sova i tält på fredag, haha hur sjuka kommer vi inte bli på en skala ? nä men vi ska ta med typ 10 täcken ut & massa, fy fan avd härligt att sova i tält, älskar de!

2. chinos! i alla färger, sjukt snyggt & helt skönt att ha på sig oxå, lovley

3. solen, vem kan låta bli att le när solen skiner? allt känns bara så mycke lättare på något sätt, älskar den känslan

4. träna, så jävla härligt, min kondition stiger hela tiden, & jag blir bara bättre & bättre i volleybollen & jag älskar de! & om jag spänner min mage så kan man se pyttelite magmuskler! tro de eller ej ;)

har massa mer, kanske fortsätter imon för är sjukt jävla trött nu kände jag


random bild. min fina klänning till konfan & dom söta skorna ;*
& nej jag ska inte ha svart bh under haha


hej gubbar


hejsan hopsan (: inte bloggat så mkt men som jag skrivit många ggr.. min data suger -.-
ah va nyss hos älskling och vi typ bara chillade .. nu ska jag snart kolla på DH , och på fredag blire kul :D då ska ju jag denise sova i tält i minus grader :) och dagen efter borås och nordic :D najs helg säger ag bara ;)
ehm ah .. kommer lägga ut andra grejer än att skirva vad jag har gjort så småning om ,, måste bara lära mig hur man gör ;$ det listar jag kanske ut en vacker dag men om några minuter ska jag ju ner och kolla på tv så vi ses ;* /
jingle bell rock (Y) / elin


<3

 

boy u make me feel alive & i do, i adore u


taggad på facebook!

äntligen är jag taggad i bilder från sm i facebook! egoig som jag är tog jag bara dom jag & elin är med på ahaha (a) så enjoy!




nöden har ingen lag, right?

HAHAHAHA ville bara visa att jag va vig

naaw


me & kajsa

kajsa,elin,isabell,azzra
edvina,jag &helena!

samma HAHA om ni bara viste vad vi skrattar åt ;)

elin & helena!
mkt mer än så vare inte, minne för livet <3

nu ska jag ner & köra styrkepass i gymmet & sen duscha & sedan blir de biggest loser, dating in the dark, desperate housewives & cougar town, bäst (L)

2 onödiga klipp

2 onödiga klipp ifrån skolan idag

först härmar jag en, om ni tänker efter ser ni nog vem & sen i trapporna en annan stor jävel xd

HAHAHAHAH lyssna noga för de är första & sista gången ni hör elin svära, tro mig de är t.o.m ovanligt för mig ;O bara när hon blir riktigt förbannad HAHA naw

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

grattis tantjävel, älskar dig mest på hela jorden, bokstavligt! hoppas du aldrig dör din tant <33<33<33 41 nu, shiit vad tiden går

bilden är lite gammal, mitt naturliga hår & där hade jag mörkt, funderar på att färga tillbaka


grönt för att de är din favorit färg & låten för att du alltid tvingar mig sätta på den när du är i närheten av mitt rum;*

jag lever i nuet


kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
& nu ska jag fira min underbara mamma <3 grattis tantjävel <3


en liten ego bild från idag.. & ja kära läsare, de ett sugmärke jag har på halsen, & ingen idé att någon försöker gissa från vem för tro mig de kan ni inte, de är nygjort så nu har ingen aning ;-) jag kör dessie style ''mr.X''

at least but not last.

detta är de sista ''depp'' inlägget om ''de där'' jag skriver, ska lämna mina problem utanför bloggen för hur kul på en skala är de att läsa en blogg där jag sitter & skriver om hur dåligt jag mår? inte speciellt kul.
men de betyder inte att jag inte bryr mig, för de går inte en minut på en jävla dag utan att jag tänker på de, inte en jävla minut.. inte en fucking minut..
jag är verkligen ledsen att jag sårade dig, jag är verkligen de..
om du så knäcker mitt näsben, spräcker min läpp & slår sönder mitt ansikte förändrar inte de ett skit om hur känner, jag saknar dig ftf & kommer alltid vilja ha dej tillbaka, jag ger dig all tid i världen som sagt. de spelar ingen roll vad du gör, skriver eller säger för de ändras inte..
som sagt jag kommer alltid vilja ha dig tillbaka, alltid..


nu är de bara till att vänta, fan vad jag hatar de ordet


rubrik.

Look at me
You may think you see
Who I really am
But you?ll never know me
Every day, is as if I play apart
Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I can not fool
My heart
Who is that girl I see
Staring straight back at me?
When will my reflection show
Who I am inside?
I am now
In a world where I have to
Hide my heart
And what I believe in
But somehow
I will show the world
What?s inside my heart
And be loved for who I am
Who is that girl I see
Staring straight back at me?
Why is my reflection
Someone I don?t know?
Must I pretend that i?m
Someone else for all time?
When will my reflection show
Who I am inside?
There?s a heart that must
Be free to fly
That burns with a need
To know the reason why
Why must we all conceal
What we think
How we feel
Must there be a secret me
I?m forced to hide?
I won?t pretend that i?m
Someone else
For all time
When will my reflections show
Who I am inside?
When will my reflections show
Who I am inside?


...

jag känner inte igen mig sj. jag vet inte vem jag är.
jag har humörsvägningar, okej? jag blir så sjukt äcklad & trött på mig sj. vet inte vad jag håller på med, jag sätter mig i de värsta situationerna & vet aldrig hur jag  ska lösa de. jag vill så gärna, jag gör de bästa, på mitt sätt. jag vill så gärna..

men i allt har jag er, oavsätt vad, när jag fuckar allt för mig som även går ut över er i vissa lägen så finns ni där & stöttar mig, oavsätt vad. de kallas äkta vänskap, jag älskar er oändligt mkt & jag tackar alla änglar i himlen att jag har er, fy fan vad ni är underbara, förlorar jag er förlorar jag mig sj.

<3


min vänstra hand, min högra hand, mitt högra ben (L) att förlora er är som att kapa ena handen..

jag har tråkigt. ok?

har du pojkvän? nej.. eller.. nej?
är du oskuld? jao
har du hånglat med någon 2010? någon? haha ja
har du kramat någon 2010? a
har du hatat någon 2010? a
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? ja.
har du haft sex 2010? a.. nej
är du kär nu? noway,
kan du vissla?  a
äger du en mascara? a
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? nä
är du emo ? sometimes maby
gillar du vältränade killar? spela roll, så länge dom inte är smällfeta eller pinne så
gillar du nörd-killar som pluggar? de är la bra ?
gillar du tjejer? a
är du bisexuell? nej, inte vad jag vet om än iaf
har du nångång tyckt om någon i din ålder? nä du vet
är du brunett? a, typ ?
är du blond? bara på insidan.. & de är inte bra
är du glad? nej.


this is why im hot!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH sonja tog bild på mig & elin igår när vi somna i bilen hem från gbg HAHAHAHAHAH hot damn.. vi bjuder! & ingen volleyboll träning idag :( helt taggad ju.. & nu sitter elin här & vi kolla nyss på old dogs & sen ska jag bara gymma sen blire sängen på dirren för mig, är sjukt trött, somnat 2 lektioner idag, lyckat, keep it real /

HAHHAHAHAHAHA helt svettiga & snygg & allt ju! this is why im hot


lite snabba bilder ifrån idag & sen film me elin

a, ni kan ju läsa så ni ser ju rubriken så nu kommer lite ego bilder & sån skit på mej idag haha, extra egoig idag!


& nej inte omgjord, bara den härliga solen som lyser in

pluttinutti

dude? my face is up here!

ey viste ni att potatismos funkar osm ansiktsmask? skit bra, nu är jag  finnfri! wihoooo :D


hittade denna låten idag på johannas mobil, skit bra verkligen :D naaw
& väntar ftf på bilderna från sm, dom kommer en vacker dag!

______________________________________________________________________

de är svårt när man förlorar en man älskar mest, när man undrar & tänker vad som kommer hända näst, hjärtat dunkar hårt i min bröstkorg de är nu glädje förvandlas till sorg.. känner mig helt jävla tom

sm 2010 <3

först kommer bilder & de är inte många eftersom helena va personen som tog kort & snart blir man taggad i pinsamma bilder på facebook & skit samma alla vet ju redan hur jag é, men nu kommer de få jag hunnit ta
& vi har vunnit 4 av 6 matcher på detta årets sm, fy fan vad vi är bäst! vi kämpade in i de sista.
sonja, edvina, indira, lindita, moa & ida fy fan vad vi är bra (L)
& alla i gvk oxå, alla är helt underbara :) <3
några få bilder jag tog med min ''bra'' digitalkamera & senare kommer lite klipp oxå!

fy fan vad vi är bra <3

vet ni vem han vid trädet i blå jacka är? PETER JIDE I IDOL!!!!! fan vad het haha (a)

in da hiss!

vi svävar fram i götets stad, utan några höga krav


in da resturang!

nawi

pluttinutti

yummi..

edina, denise & a little bit oss azzra :D
& helena har alla roliga & crazy bilder så ni vet de ^^


rubrik

du ska veta att jag accepterar vilket/vilka val du gör..
inget kommer bli detsamma utan dej, speciellt inte sommaren 2010..
''såren läker med åren de har dom gjort förut, men du ska veta att jag saknar en bit & de är du''
fan vad jag saknar dig, trodde aldrig man kunde sakna någon så här mkt, you're one aff a kind, ingen, ingen är som du..

götet here i come

i morse såg jag något som bokstavligt krossade mitt hjärta.. jag är så ledsen, från botten av mitt hjärta, jag är så jävla ledsen..

kolla tiden på detta inlägget, & tänk er att jag varit uppe en timme & jag somnade 2 inatt -.- så nu stciker jag & elin till gbg på sm, vi ses dudes.. keep it real /



om 6 timmar ska jag upp

rubriken säger allt! & jag har nyss varit ute i gymmet & kört så jävla hårt att jag knappt kan stå på benen, jag va tvungen att trötta ut mig på något sätt för annars skulle jag bara legat hela natten & grubblat på de förflutna som aldrig kommer igen, fan vad emo jag är.. nu ska jag iag åtminstomde låtsas att jag är glad..
WIIHOOOO JAG SKA UPP OM 6 TIMMAR! GÖTET HÄR KOMMER DENISE NIELSEN & SÄTTER KLACKARNA I TAKET, FY FAAAN VAD ROLIGT!!!!!!!!!! JAG ÄR BÄÄÄST & PERFECT!!!!!!!!!! :D:D:D keep it real dudes! /

uppdatering med bilder kommer som sagt på söndag eller måndag!
& nu ska jag snacka telefon med ******* hoppas på att han kan få mig på bättre humör :*

(U)

jag låter tårarna rinna en sista gång så alla vet de.
jag vet att de jag gjorde va oförlåtligt, men jag viste inte..
jag vet att du hatar mig av hela ditt hjärta & aldrig mer vill se mig igen,
de värsta av allt är att jag förstår dig..
men fan.. jag saknar dig så jävla otroligt mycket..
inga frågor, personen vet sj att jag menar henne.
du kan hata mig hur mycket du vill, för jag kommer aldrig hata dig.
jag viste inte..
allt detta kommer rakt från mitt hjärta..
goahead, dampa på mig, säg eller skriv vad du vill, de förändrar inte hur jag känner,

man vet inte vad man har försen att man förlorat det.. de gör så jävla fucking cpe ont i mig när jag hör denna låten


videoinlägg

skulle försöka sätta mig lite smidigt i stoolen i början HAHA ser ut som .. a jag vet inte vad xd


OMFGOMFGOMFG


OMFG!!!!! jag sitter & bakstavligen skriker av skratt just nu!
& ja jag vet, humörsvägningar.. jag har de just nu ja
/

...

hemma nu för er som inte fattade de

jag ska va stark, jag ska inte bryta ihop, jag ska va stark..
tolka detta hur ni vill


(L)

nyss varit & bytt mina skor eftersom jag fick 2 högerskor -.- & satt på dalen lite med elin & nu ska jag till ******* en snabb sväng & sen hem & bara umgås med mamma & fixa till imon, so now u know that!

älska vädret <3 typ tagen för 30 minuter sen.. men nu sticker jag! keep it real /


fix, fix & fix

idag äre bara fix inför gbg i helgen! fy fan avd roligt vi ska ha tjejer! vi är fucking bäst <3 & ikv videobloggar jag & berättar om allt för nu ska jag bara fixa inför imorgon, så keep it real /

let's do this shit!

& nej jag är inte me på bilden

& vill bara lägga till en sak, de där med skippa killar delen har inte funkat alls för mig HAHA.. så länge jag inte blir kär så.. ska snart till ******* & vi är bara kompisar.. men alls misstolkas i bloggen så lämnar de utanför ;-) i got 2 have a private life 2 u know!


kenza style.

idag har jag och denise varit flitiga ;) stack typ upp till samhället och jag köpte shorts och skor :) ni får säga vad ni vill om dom för i dont care , men jag gilladom iaf (Y)



dom ser bättre ut på än på bild .. tycker jag iaf ;)


konfirmations kläder

min fina klänning & skor :-) & om ni vill veta vart jag köpt de fråga mig irl elr ngt för vill inte skriva på bloggen ^^


& vill ni veta en sak? idag tappade jag en 500lapp, en fucking 500lapp! naaw :D

underdog (L)

sitter hos elin nu & köpta nyss konfa klänning & imon ska jag hämta mina konfa skor! naw. lägger ut bild på båda imorgon. & nu ska jag & elin kolla på 'underdog' HAHAHAHA vi är faktiskt ba 15 vadådå ? :S keep it rel & jingle bell rock /
 &

there's no need 2 fear, underdog is here

godmorgon godmorgon!

naw, vilken härlig dag, ny dag & nya äventyr :D HAHAH idag far mitt äventyr till elin petterssons hus! när hennes pappa vaknat vill säga. fan avd härligt humör jag är på HAHA ftf! nu sitter jag & lyssnar på ''de är så synd att du är så söt'' HAHA ja iknow moget moget! men iaf så ska jag äta havregryns gröt nu, mums.. & så ska jag göra min ansiktsmask! keep it real /

i 'aint been smookin' non but i feel so high & i know why,
it's a love thing thats got your beat, you'r heart's on lock
& i got the key ;-)

random frågor

har ju inte haft någon frågestund emn svarar lite på frågor jag brukar få random på msn & irl

1. är de ditt riktiga hår ? & om inte vart har du köpt de?
nej, jag har ju löslår som de flesta vet, & på www.rapunzel.nu clip on & off

2. är du svensk? eftersom du har bruna ögon?
jag är inte svensk jag är STOLT dansk & jag har ju färglinser www.fargadelinser.se (haha känner mej onatrulig just nu)

3. är du bra på att sjunga? har hört de
nja.. aso jag vet faktiskt inte, helt falskt kanske de inte låter? men jag älskar iaf att sjunga & jag hoppas att de låter lika bra som jag tycker att de gör i duschen iaf HAHA (a)

4. vad är din naturliga hårfärg?
hatar denna frågan för vet knappt sj, när jag va liten va de illorange, sen blond & på min ''utväxt'' just nu är den typ brun, helt varlig brun fast lite råttfärgad kanske, men mest brun.

5. bor du i mördarhuset?
haha oyes i do! 2004 är de faktiskt så att en dotter mördade sin mamma med hammare & nästan pappa,

6. är de inte läskigt att bo där?
absolut inte. skit mysigt faktiskt & fint me, haha skryter? men de är faktiskt jätte fint & inte läskigt alls.

7. vart jobbar du & vad tjänar du?
jag jobber på ett företag & mer behöver jag inte säga & jag tjänar 75 kronor i timmen.

8. *spärrar upp ögonen* vilken storlek har du på dina skor egentligen?
haha.. 39 till mitt försvar har elin större (A) HAHA ne skoja, men har skit breda fötter längstfram så har oftast för långa skor, eftersom jag har ungefär samma form på fötterna som kalle anka

9. herregud.. hur många syskon har du egentligen ? :S
HAHA i love this question för aldrig någon som fattar mitt svar! men så här äre: min mamma har 2 äldre, en bror & en syster. & hos pappa 2 småsyskon en bror & en syster. & min låtsas pappa har 3 barn, en syster & 2 bröder, men den ena brodern är oxå min kusin som jag känt hela livet. så min mamma är hans låtsas mamma & moster, got it ? HAHAHAHAHA känn er retarded :D
keep it real /

what a wonderful world!


youtube cpar på allas bloggar, så antar att de kommer snart
denna låten fick mig på bra humör, eller a bättre & då är jävligt bra humör! :D ska be någon hjälpa mig att säga hur man ska göra när man lägger upp en låt på ett bra sätt, a ni fattar. men den är helt gullig låten alltså! *hihi* ne men kom nyss från volleybollträningen & den gick lite mindre bra för mig idag, helt seriöst, men glad va jag iaf :D naaaaaaaw & idag har jag gjort ansiktsmask hela dagen, recept till världens bästa ansiktsmask 
bodylotion (mest)
mosad banan
& lite youghurt.
hittade de i en tidning & de låter helt cpigt men fuknar bra som fan :D & smakar gott me HAHAHAHAHA råkade faktiskt smaka (a)

osminkad, so what, men iaf nu är mitt ansikte lent som en bebis rooompaahhhh :D

& så ville jag bara säga att detta är VÄRLDENS GODASTE PARFYM pussss keep it real /



headline

ville ba visa er hur de gick när jag skulle få elin att videoblogga med mig på hennes födelsedag & detta är 3e videoinlägget jag säger exakt samma sak på HAHA störande.. men tänkte inte lägga ut denna men göre ändå & spelade in den iförrgår, så jag säger typ samma men kolla elin, no feelings at all ? :S HAHAHA :*


danmark (L)

HEEEJ! jag ville bara säga att jag är stolt dansk!

HEEEJDÅ /


im commin', commin' out!

i want the world 2 know, got 2 let it show! ther's a new me commin' out & i just have 2 live, & i just wanna give, im completly postivive!
nyss jobbat klart för detta lovet HÄÄRLIGT! & nu ska jag plugga, lite mindre härligt.. & sen volleyboll träning, de är myyckkkeeee härligt! & nu ska jag ladda in bilder från min systemkamera & om jag hitta några bra lägger jag upp dom här!



svaret på frågan ni tänker just nu är: jaaaaaaa, vi är efterblivna, we belive we can fly, oyes we do! HAHA de rimmade (a) /

off 2 work!

sorry dudes hinner inte med bloggen nu, ska jobba så jag har de klart! skriver direkt jag kommit hem & de är så jävla härligt att i slutet av denna månaden får jag ut 3000 & i gbg på lördag/söndag ska jag shoppa för ungefär 2000, man kan aldrig få för mkt kläder right ? ;-) seyah! keep it real /


i'm your new teacher! and i will show u how to fucking live your life man!


im home

kom nyss från naomis tjej/minifilmkväll & videobloggar imon om den :D skit kul iaf & naomi fyller år om 30 minuter GRATTIS :D <3 & ha de så roligt i spanien! & jag bloggar mer imon, keep it real /


just nu. tror jag typ sjunger när jag tog bilden? :S HAHA skit samma! & hoppas ni haft en lika bra dag som jag! för bättre kan ni inte haft.. mohaha


jag är en upptagen liten dam

jag lovar jag är de HAHA! naw! ne men kofa imorse sen jobb i 4 timmar & nu ska jag till pappa en timme så dom kan fira mig :D & sen till naomi & kolla film med folk :D, så jag tar igen all dålig uppdatering imon, med bilder & allt för jag har verkligen inte tid att blogga just nu, men skriver nog mer inatt & imon, så ha de gött! keep it real /


me love this song <3
videobloggar nog inatt igen, de va så jävla kul att känna sig som en idiot haha :D my life is fucking awsome!

(A)

opps , inlägget under ... / jingle bell rock :D

för har en känsla av att denise inte tycker han är snygg :)

sexiiii ! ;O

kollade klart på en film som heter blood in blood out igår .. och det är typ världens sexigaste man med i !!!! nu har jag ingen bra bild på honom men om man ser filmen så ser man verkligen hur sexig han är ;') GRR !
filmen är skit bra , tycker jag men det tycker nog inte ni , det kan jag nästan lova :)




                     han åt vänster ;)<3

kyrkan, jobba, pappa!

elin får sköta uppdateringen idag! hoppas du ser detta elin! för nu har jag bråttom, pusshej & keep it real /


HAHAHAHAHHA kunde inte låta bli (A)


2 videoinlägg!

ett OSERIÖST på mig & elin & ett lite mer seiöst på mig

jag är oseriös!


omg röda läppar? & jag tjatar på elin att hon ska videoblogga me!
dom 2 låtarna jag menade :


jag lyssnar aldrig på någon av dom för båda får mig as lipa, men visst är dom vackra..?

elins crib

i am at elins crib! vi har spelat in videoklipp men elins data är ju såååååå braaaaaaa så de gick ju verkligen att ladda in, ska lägga upp massa ikv :D roligare med videoklipp! hehe & snart kommer nicklas me............................... keep it real /


HAHAHAHA elins fina gula hår förr förra sommaren!


elins birthday ! :D

hi. ah fyller ju år idag (: än så länge har jag fått en tv (förtidig present) och 1000:- (Y) snart kommer gästerna och denise :D denise tar jag inte som en gäst för hon bor typ här ;)
iaf aa , har varit segt idag ändå -.- bara suttit vid datan och inte gjort a damn shit , eller jo , fixar klart mig nyss och sånt.. intresting jag vet :)
och förkyld fortfarande som in i helvete , de är najs (kanske ni inte behövde veta men det fick ni ändå) ;*
ehm,, måste fixa klart mig nu så vi ses =)
jingle bell rock /


fyfan

HAHAHAHAHAHAHA ska göra om de, måste ba visa min fail video :D hör knappt vad man säger, men de jag säger är iaf sant & de va mitt 3e försök, kunde inte kolla in i kameran xd började skratta men iaf enjoy! ska göra en ny ikv eller något när jag pratar tydligt

ehm.. a


back on the healthy track

så nu ska ja gbörja skärpa mig igen! under helgen har jag knappt ätit mat utan bara godis & mår så illa nu att jag va nära på att spy innan *nice to know* ne men ska ner & göra havregrynsgröt nu *så sjukt jävla äckligt* men nyttigt! & håller man sig mätt längre men ska äta & sen duscha & sen bara stå & fixa mig i lugn & ro & kankse ta lite egobilder (a) & sen ska jag till min sexigabitch elin & fira henne, så alltså en bra dag & imon på morronen äre konfa & sen ska jag jobba 5 timmar, alltså liite mindre bra dag imon -.- ska bara jobba imon & på onsdag sen vill jag ha lov igen haha. & nu plingade min goooda härliga gröt därnere! yummi, keep it real /


sjukt gullig låt som jag snodde från evelina!
extra gullig för mig som inte ens tänker på någon speciell! vet ni hur skönt detta är elr ? :D hihi
säger som björn gustavsson; livin' the dream! wooohooooo :D


i väntan på att bli trött

Jag har insett att min senaste kyss: va i torsdags ? haha vet inte vad jag ska säg, typ ingen kommentar haha..
Jag lyssnar på: 2 big 2 fit in here
Jag pratar: danska?
Jag tycker om: nya skor :D
Jag avskyr när folk: är omogna, inte på ett ''denise & elin'' sätt utan bara allmänt omogna
Min närmsta vän är: elin, evelina & tina
Min första vän hette: evelina
Jag tänder på: stringkallingar! grr
Den bästa känslan: typ, ny duschad?
Om jag va ett djur skulle jag vara: a monkey!
Jag kommer alltid att vara: kort :(
I sommras: va jag brun som fan
När jag vill tänka går jag: ingenstans?
Innan jag går och lägger mig: skrattar jag alltid, lovar xd
Just nu tänker jag på att: jag måste ut & springa 5 km imon! härligt
Imorgon är det: elins födelsedag
Jag vill verkligen: va brun
När jag borstar tänderna så: borstar jag noga?  xd
När jag lyssnar på musik: sjunger jag eller dansar :D
Nästa vecka: börjar plugget igen, hääääärliiiig eller vad säger ni ??? ;D
Jag saknar: nada, ziip, zero :) blicka framåt ist, eller jo.. faxe (L)
Jag säger ofta: haha, bokstavligt
Nu är det: en hääärliiigt underbar kväll/natt

/


grattis sexybitch!

44 minuter kvar tills du blir knullmyndig nu! inte för att de spelar dej någon roll men ändå ;-) nu slipper du ha de i smyg ju! men iaf jag älskar dig även om du inte har några känslor helt seriöst hon har inga tro mig! men kommer till dig idag & firar dig ju & i love u alot bästavän! <3<3<3


tillsammans är vi STARKAST <3 fattar ni? HAHAHAHAHAHA (a)
keep it real /


welcome 2 my sunny day (L)

den här låten får mig att tänka på mig sj :D förutom de där med ghetto, byt ut ghetto mot deppig typ haha :D lovley! welcome 2 my sunny day & no more livin' in misory (?) (L)


va ba tvungen

alltså omg HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA va bara tvungen att lägga ut denna för den fick mig & min mamma att bryta ihop i asgarv nyss, alltså fy fan vad kul :D

/

söndag (y'

ah sov ju hos denise igår , för hon fyllde ju år med :) ah ni har säkert dett videoklippen som hon la ut innan gästerna kom ^^ ni vet ju hur vi är :) skit kul iaf :D
sen kom jag hem ungefär halv 1 idag och duschade och all skit, och nu är nicklas här , typ kollat film och allt , för inte precis så nice väder ute så inte mkt annat att göra ;)
men så som inte så många vet så fyller jag år imon ju =) fast längtar inte ett skit xd blir ju kul när denise och nicklas kommer iaf ^^
aja seya foks ;*
jingle bell rock /

bästa låten just nu ;) ..


denises visa ord 2

suttit & tänk lite igen, satt & tänkte på hur jag ska få mitt humör & glada syn på livet att hålla i så länge som möjligt för de här är verkligen underbart jag tänkte ''man kan inte styra sin känslor'' för ofta är de kärleken som fuckar allt men så tänkte jag till, om man inte låter de gå så långt så att man blir kär kan man ju inte bli kär? de är faktiskt sant & sen får ni tycka vad ni vill om de. så fort känslor börjas koppla in & man te.x ler när man har personens namn, då är de dax att avbryta enligt mig, de är inte värt smärtan efteråt om ni är olyckligt kära, sitt inte hemma, gå ut med kompisar, ha roligt! jag tror aldrig jag mått så här bra innan, mitt liv är super! idag ska jag va hemma sj med syster & vi ska bara chilla & kolla film & lite så, så till er alla vill jag bara säga, va starka! allt kommer bli bra även om de inte känns så för stunden, kolla på mig, jag är stakare än någonsin! jag är självständig & stark! dreams really do come true
man behöver inte ha självförtroende för att vara stark, jag har inget men jag är på toppen baby

jag just nu, skämtar inte!

har fått massa frågor om hur långt mitt narurliga hår är & here u go! lots of love & keep it real /


nu jävlar ska jag leva livet! man lever bara en gång right? eller vad vi vet iallafall ;-) sommaren 2010 ska bli bäst!


faxe (L)

6 november 2009 lämnade du oss.. helt plötsligt fick man ett telefonsamtal, glömmer aldrig de, jag bröt ihop stort, jag låg på sängen & bara bröt ihop, jag grät inte så överdrivet, tårarna rann bara & jag satt & kramade min kudde flera timmar & bara stirrade, jag grät men inte ljudligt, tillslut va jag så trött att jag va svimmfärdig så jag bara sjönk ihop.. jag saknar dej varje dag & tänker på dig oerhört ofta, din plötsliga, unga & oväntade död förändrade mig.
den fick mig att tänka om, de där kunde lika gärna varit jag? en ung frisk människa. därför ska jag leva varjedag som den vore min sista, göra ''crazy things'' även om alla andra inte gillar de jag gör så gör jag de, mitt liv, mina val & jag som står för de sen.. jag gör vad jag vill, like it or not.


du fick me se på livet med helt andra ögon


11.20

sitter här med elinboii! & Kollar på ''how i meet your mother'' & barney är het grrrr.. aja iallafall så ska elin hem vid halv ett & då ska jag städa hela mitt rum , duscha & sen bara plugga, ta de lungt & kanske gymma lite sen, känner mig ftf äckligt uppsvulld xd men nu ska jag joina elins klan! pusshej & keep it real /

min & elins låt
& mina nya bruna linser kommer inte förens nästa vecka :( buhu..


wiho

har fått ihop massa pengar till gbg idag MASSA godis & 2 underbart goda parfmer :D i am nöjd! & sen ska jag till pappa i veckan & få mera paket, yeey :D & elin taggar mitt place inatt & sover här :D myspysigt ju! vi ska kolla klart på mary poppins & säger bara en sak imon jävlar ska jag banta HAHA, fyfan vad jag ätit idag känner mig verkligen så jävla äckligt uppsvulld, *hon är ju alltid uppsvulld* ja jag vet! men mer än vanligt & då är de illa :D:D:D hihihihihihihihihi fatti fatti :D
keep it real /  jingle bell rock /

i väntan på gästerna!

& nej jag hade inte myströja på mig sen haha, & ser ni hur elin älskar min vitlöksandedräckt? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw fan vad sött :D:D:D

jag lovar vi är onormalare när kameran är av xd


just nu!

blev lite fail, men u get it!


booooring!

sitter här & känner mig som ett litet barn! haha bara 2 timmar & 10 minuter tills alla kommer :D:D:D! men elin kommer snart, hon får vara mitt lilla tidsfördriv hihihihi ;* mitt humör har sjunkt lite men jobbar på att få upp de igen! nufår elin komma!!!!!!!!!! vi ska kolla på marry poppins :D:D:D:D yeeey, fy fan vad vi är cooooola! haha okej nej ska skriva normalt nu får känner att mitt humör börjar bli jobbigt, förlåt mig allihiopa! men iallafall så luktar jag skit gott just nu med min nya...... GUCCI parfym! lovar, jag luktar så gott att jag nästan blir upphetsad på mig sj! tack för parfymen chano :D! & min kära morfar i danmark skicka en video till mig på facebook innan, ni kanske inte fattar så mycke vad dom säger eftersom de är danska men ''grattis på din födelsedag'' & lite annat, ni ska på joina min klan & lyssna på den nue! visst är jag för generös.. nu ska jag sitta & lukta på mig sj tills elin kommer! puss & hej, keep it real /


hipp hurra de är din födelsedag borde ni höra iaf att dom säger haha
jag tror videon är ny med tanke på frisyrerna, eller vad tror ni .. ? haha


fokis/paow style

kör på en blandning av foki & paow style idag! njut av bilden för de är första & sista gången jag är så här kvinnlig! hahahah trivs inte alls, men vad gör man inte på sin 15 årsdag? ;)


naaaaaaaaaaaw, jag ser ut som mimmi pig! :D
haha so not my tomboy style!


kavajen är paowstyle & rosetten & lockarna fooooookiiiii :D pluttinutti, ser ut som jag fyller 10

dagens visa ord från denise!

jag har insett en sak, alla är vi tonåringar, alla har sina problem, men tonåren är dom bästa åren i sitt liv right? den tiden är för jävla kort för att spendera på att tänka på en kille när de finns tusen, den är fort kort för att grubbla på de ''vänner'' man förlorat under sin gång, fokusera på att behålla dom äkta du har kvar istället. om folk vill viska elaka saker eller stirra dumt när man går förbi, låt dom! de är bara pinsamt för dom att dom vill slösa sin tid på de! håll huvudet högt, ha alltid ett leende på läpparna. & tro mig jag har många problem, men jag har lärt mig att grubbla på dom när jsag är ensam eller inte alls, de är inte värt tiden! kärlekar kommer & går, vänner kommer & går, de äkta består! jag har inte bra självförtroende, men jag har lärt mig att acceptera att jag är hon den korta, mulliga tjejen med dom runda kinderna, thats me lixom! det är min stil & de kan ingen ta ifrån mig! jag vill att folk ska komma ihåg mig som den glada runda tjejen som alltid skämtade & inte ''hon den där som aldrig sa något'' jag har min egna klädstil, jag gillar att variera, ibland vill jag sminka mig lite extra eller bara göra ''de där lilla'' & om jag blir kallad fjortis då, fine! call me a fjortis 'cause i son't really giva a fuck! & de va de visa orden från denise nielsen, & nu ska jag ha världens underbaraste dag med min underbart härliga släkt, hoppas ni har de lika bra! love u ALL :*
keep it real /


låten är egentligen inte alls bra men den berör mig verkligen (L) lev varje dag som de vore din sista!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!

kan inte fatta att jag lägger upp doma fina osminkade bilderna på mej! men aja, whatever, what doesen't kill u meakes u stronger!!!!!!!!!!! & hell yeah im the motherfucking prinsses, topphumör!!!!!!! skriver senare om mitt humör & varför, en hel jävla roman, när vi är till baka efter pausen!!!!!!!!!!! :D:D:D:D DAAAAMPPPPPP!
men iallafall så väckte familjen mig med pressenter fick jag en escada parfym & en gucci parfym & massa pengar & så kommer släkten & elin hit ikv & då blire mera paket, & skriver om dom då :D & nu kommer några underbart vackra bilder på när dom väckte mig i morse!


nä haha så roligt ska vi inte ha de! men 2 skit goa parfymer & godis (L)

naw, jag & bror

okej då..... kan la bjuda på mig sj lite. nej shit nu kommer folk veta hur jag ser ut utan smink, omfg, cutcutcut :'( </3

STOR FET JÄVLA BILDBOMB

va nyss på fest i atorp, aso jag vill bara säga att ALLA ÄR FUCKING UNDERBARA DÄR <3<3<3 inget emot gvd & nej de gäller inte alla, men många, alla va helt söta mot mej & sjöng för mig klockan 12 blev helt jävla rörd helt seriöst, jag fattade inte hur många människor kunde va så kärleksfulla, gvd kan gå & fucking döööööööööö! atorp in my (L) i fkng love u guys! & nu kommer massa bilder, jag har typ inte tagit så många men folk hade kul med min kamera iaf märke jag & nu kommer fett jävla mkt bilder erat val om ni vill se eller inte ;-) fkng enjoy!

u put the hot in hotstuff babe

hallonsoda!!!!!!!! lite mer mmmmmm i livet!!!!!!

ser ut som en missbildad giraff naaaaaw

älskar dej obeskrivligt mycke älsklingen (L)




simply the best <3




sötisar!!

g's

30 % bestod av sånahära bilder på tjejer, försök att ta kort på bröst & rumpa & jo du jag vet vem de är HAHAHAHAHA

men iallafall så hade jag en underbar kväll & trodde jag skulle orka lägga ut mer bilder men nu vill jag bara sova & bli väckt av att familjen sjunger för mig *nöjd min* & detta va mitt första inlägg som byxmyndig wiiiiiihooooooo :D love u all!!!!! keep it real /


GRATTIS BABE ;D<3

vet att denise fyller år imon men skriver nu iaf :D
nu fyller ju min mögliga cornflake 15 ;) byxmyndig oxå juu;* men ah .
jag är jätte dålig på att skriva minnen och sånt men ah (a' vi är ju onormala som alla vet :D och alla vet hur vi kan vara ^^ igår hade vi skit kul ju , det va roligast när jag och denise satt på övervåningen och fredrik kom och ställde sig framför hennes fotölj .. det första hon gör är och tar ut benstödet as hårt på hans smalben så han bara skriker , HHAHAHA , han klämde verkligen dom mellan bordet och det stödet ! FAN va vi skrattade  (A) det skulle ni nog inte tycka men våran humor är speciel ;* och innan festen när vi tog bilder med :D
vi har så många minnen så det är verkligen svårt att komma på just nu ^^ men denise du får ha en SKIIT BRA DAG ! så kmr jag oxå ju ;) men ha det bäst nu då och älskar dig mest bästavän :D ! <333
/ din bästavän (jingle bell rock) =))<33 /




                          tjockisar ^^
                     älskar dig göllet :D
 

tjejkväll i atorp :D

ska till min vackra älskling evelina på tjejkvääll & fira henne idag :D:D:D de räddade min dag! ska ha fett skojj!, vilket betyder att de kommer inte bli toppuppdatering från min sida ikv men ska tjata på elin att hon ska, & imon kommer alla bilder från kvällen & så :D & nu kommer en snabb bild på lilla mej innan jag sticker som är tagen nu nyss! puss hej & keep it real /


woho vad mke man ser!!!!!!!!!

tänk alla gånger - fonkey fresh

tänk alla gånger man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls, dem vill de bästa med allt & dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls ..
tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals, gått ner i depritioner, då mår man kasst, de gånger jag inte stått för de jag lovat, vänt kappan i vinder i hopp om att allt ska ordnas.
tänk att de jag en gång älskat lärt mig hata.


& inget jobb för mej idag, ska bara ta de lungt & plugga lite & har så fuckt up ont i mitt öga så vet inte om de rinner för att de gör ont eller om jag sitter & lipar

wiho

ska nog jobba lite idag &&&&&&& nu är de bara 13 timmar kvar tills jag blir byxmyndig :D:D:D:D:D wihooooooo! pusshej & keep it real /


fuck all the cyryin' it did'nt men jack, fuck what i said, i don't want u back


trååk -.-

har tråkit som fan så kan ju göra likadant som denise  (a' ;

Ditt utseende:
Hårfärg? mörkbrun/svart
Längd? 166 tror jag
Skostorlek? 39 typ (a'
Ålder? 15 på monday (h)

Kärlek:
Har du kille just nu? ao
Gillar du någon? jaa
Vem? min kille? (:
Tillåter du din kille röra vid dig? -.-
Överallt? -.-
Har du haft sex? aa
Hur många har du haft sex med? 1
Har du haft många förhållanden? ett , det jag har nu(Y)

Smak & stil:
Vad har du på dig? en stor tröja för vaknade nyss  
Hur ser dina trosor ut? svarta
Har du någon BH? inte nu ;$ haha som sagt , vaknade nyss ;)

Hur ser den ut just nu? gul, med spänne där fram *intressant*
Hur beskriver du en fjortis? en osäker person som de är synd om
Hur beskriver du en pluggis? en som är smart & en sån jag gärna vill vara

Bad days:
Har du varit full?
Har du däckat? nej
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? testat kanske , fyfan va äckligt -.-
Har du snusat? nä
Har du gjort något olagligt? m xd
Har du slagit någon ner till marken? haha nä

Yes/No:
Är du allergisk mot något? nä
Tror du på gud? nej,
Har du en bästis? denise, lovisa och tina ;*
Är du vegitarian? nej !


Har du varit med om ett stort gräl? vet inte , trore ?

Antingen eller:
Mjölk/saft? mjölk
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? hund
Cykla/gå? båda, beror på vad jag orkar (A)
Öl/vin? ush inget
Kanin/hare? Kanin

sjuuuk (Y)

ah nu är man ju sjuk med (y' perfect !
igår var iaf skit kul :D bara att hade ont i halsen,  men värre idag :S aja idag får man la ligga och kolla på film och inte göra ett skit , jo ska nog kolla på scooby doo - on zombie island sen ;) den är skiit bra (Y)
aja , bloggar säkert mer sen ;* jingle bell rock /

homeagain

festen va fett jävla nice alltså! :D & nu väntar jag på att en extra gullig person ska ring mig & så länge gör jag ett test jag hittade på dessies.se :-)

Ditt utseende:
Hårfärg? ljusbrun
Längd? 160 nästan iaf
Skostorlek? Storlek 39 :$ bigfot
Ålder? imon är jag 15!

Kärlek:
Har du kille just nu? nopp
Gillar du någon? nopp
Vem? nobody
Tillåter du din kille röra vid dig? Vad menas med det här..?
Överallt? (!?)
Har du haft sex? nej
Hur många har du haft sex med? 0
Har du haft många förhållanden? Inte alls många seriösa

Smak & stil:
Vad har du på dig? pajlettthights, rosa linne & någon slaks kofta xd (efter festen) 
Hur ser dina trosor ut? GULA spets
Har du någon BH? självklart ?
Hur ser den ut just nu? gul, med spänne där fram *intressant*
Hur beskriver du en fjortis? en osäker person som de är synd om
Hur beskriver du en pluggis? en som är smart & en sån jag gärna vill vara

Bad days:
Har du varit full? -
Har du däckat? nej
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? alla har la testat?
Har du snusat? testat
Har du gjort något olagligt? har vi la alla ?
Har du slagit någon ner till marken? haha m..

Yes/No:
Är du allergisk mot något? omogna människor
Tror du på gud? nej, han hade aldrig låtit världen bliva såhära
Har du en bästis? elin, tina & evelina
Är du vegitarian? nej, men äter sällan kött
Har du varit med om ett stort gräl? m

Antingen eller:
Mjölk/saft? mjölk
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Hmm... Både och!
Cykla/gå? bror på
Öl/vin? inget av
Kanin/hare? Kanin.
 
för er som läst egenom hela.... ni har brist på liv precis som jag, keep it real /

lite snabbt innan vi ska festa!

lite snabba bilder innan vi sticker på festen, & denise klagar helatiden på hur dåligt hon mår -.- hon får kämpa sig egenom kvällen!!! u go girl, men iaf nu lite oseriösa bilder och sen ska denise fixa ny header!
''bildbomb''



jaja, ni har nog sett trosor innan, & om inte, looooozer!!!

bättre? haha.. bra för jag bryr mig så mke vad ni tycker!!!!!!!!!!!! / denise





give mama a kiss



hahahahhahah man blev som man blev när man inte blev som man skulle!
keep it real /  jingle bell rock /


iiiieeeeuuuuuuwwwww


ville ba visa haha, vet att jag är trevlig men har slutat bry mig haha.. de är svullnare äb vad de ser ut.. fy fan vilken äcklig grön färg haha
tror de är linserna som gjort detta, ser ni nu vad linser gör med era ögon ..? & nu sitter jag & beställer nya, haha (a)

life's a bitch

gaaaaaaah mitt öga!!!!!!!!!!!!!!! jag va ju bara såååå tvungen att trycka i mina linser i morse när mitt öga ftf svider men sen trycke jag i den & tänkte smarta jag ''aja de känns ju inte så farligt jag kan nog lida mig egenom de sista dagen i skolan idag & jag tar inte med linsvätska för då kommer jag ba ta ut dom & då kommer alla bli rädda för mina äckliga ögon'' men sen en timme i skolan rinner ögonen eller så lipade jag vet faktiskt inte hade så ont så kunde lika väl lipat & min näsa har varit illröd hela dagen & inte alls mått bra någonstans så ska försöka se om jag orkar vara på festen ikv hela kvällen för mår verkligen skit, haha fan vad positiv jag låter! men förutom att jag mår fucking skit mår jag skit bra :D pusshej! keep it real /

& nämde jag att jag mår skit ?


fuck what i said, it don't mean a shit now

älskar denna mixen på 2 av mina favorit låtar jag hittade nyss helt random på morronen & den är verkligen skit bra, så enjoy :-)

bara jag som tycker han liknar seanbanan/sean the man (?) haha ? & på ett bra sätt för han här är ju sexig xd


RSS 2.0